Archives: May 2004

Ermmmm…………….

Published on: Tuesday, 4 May 2004
Categories: Experiences
Tags: No Tags
Comments: No Comments

Dah dekat sebulan tak tulis kat blog ni. Bulan April 2004 adalah bulan paling busy setakat ni. Anyway, banyak benda nak citer kat sini.

Start 30 March dah mula start implement system for research project. Continues going until 19 April 2004, baru hantar mini thesis. 21st April 2004, viva. Ikutkan schedule 12.00 pm, but delay until 3.30 pm. Tapi, Alhamdullilah, semua nyer berjalan lancar except supervisor tak ade time viva tu. Huh…kena tunggu dia balik ealier Mei 2004, then baru nak jumpa dier…esok la nak jumpa dier.

Kes cuti 1st May, 2nd May, 3rd May 2004…cuti umum Malaysia. Cuti sampai 4th May, 5th May baru semua opis buka semula.. Nak buat cam,aku tak keja lagi, tak terasa cuti tu semua. Macam2 benda berlaku time cuti ni, malas nak citer lah.

Ni baru balik dr Selama Road, saja je gi sana.

page 1 of 1
Inspiration's Tweet
- Twitter Goodies - Profile
Momento




Momento

Welcome , today is Monday, Monday, 22 October 2018